Om oss

Alla hundar är välkomna till oss

Till oss är alla välkomna – såväl hund som hundägare. Hos oss vill vi bjuda på inspiration där både hund och människa är i centrum. På vårt hundcenter arrangerar vi hundkurser, enskilda träningar, föreläsningar, promenader, utbyte av erfarenheter, utbildning av assistanshundar med mera.

Hos oss får du träffa engagerade, kunniga och erfarna instruktörer, djurskötare, tränare och hundcoacher. Riktiga hundmänniskor som brinner för att din hund ska trivas och må bra. Vi arbetar konsekvent och målmedvetet med inlärning och träning som är baserad på vetenskap om inlärning och moderna metoder för belöningsträning.

valpkurs uppsala

Vi ger dig verktyg för hela hundlivet

Vårt arbete har som målsättning att hund och förare ska lyckas, oavsett vilken typ av träning det handlar om eller vilka målsättningar du har. Oavsett vad du vill att din hund ska lära sig är du välkommen till oss – ambitioner i tävlingssammanhang eller att göra din hund till en glad och härlig familjehund går lika bra. Hos oss kommer du att lära dig någon nytt som kommer att vara till nytta i ditt hundliv.


Vi håller till i en fin miljö i i utkanten av Storvreta strax norr om Uppsala. Vi har stora, inhägnade och väl upplysta träningsplaner och uppvärmda inomhuslokaler där vi kan ha verksamhet året runt. Rasthagar där hunden kan leka och trivas har vi också. För de som vill erbjuder vi medlemskap som ger mängder med rabatter och erbjudanden. Du är självklart även välkommen till vårt café och vår lilla hundshop, där vi har selar, foder och belöningsgodis. En plats där både du och din hund kan träna, trivas, umgås och utvecklas.

Kommunikationerna är smidiga för dig som ska besöka oss. Parkeringsplatsen är stor och rymlig och bussförbindelserna är bra med en busshållplats alldeles i närheten.

valpkurs uppsala

Vi erbjuder en fantastisk miljö för din hund